Voor het volgen van theorieles adviseert autorijschool DKS ITheorie. Dit op basis van vele goede ervaringen van leerlingen die jouw voorgingen. Voor je op theorie examen gaat is het raadzaam om alle onderdelen goed te bestuderen. Onderschat het niet! De eisen van het CBR zijn hoog! Rond de 40% van de leerlingen slaagt maar voor de eerste keer. Oorzaken o.a.; onderschatting, te weinig leren en verkeerde lesmethode of oud lesmateriaal. Bij ITheorie zijn de allerlaatste gewijzigde verkeersregel opgenomen in het pakket. ‘Daag jezelf uit’

ITheorie is duidelijk en helder opgezet, zodat je wel moet slagen! Verkeerstheorie is geheel digitaal en bijna op elk apparaat te leren, ITheorie heeft minimale systeemeisen voor het gebruik ervan.

ITheorie is zelfs geschikt voor dyslexie leerlingen, alles kan worden voorgelezen.

De opleiding bestaat uit een compleet lesboek, 50 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 films van de rijprocedure. Je volgt op basis van gemaakte vorderingen zonder enige tijdslimiet.

Hoe auto theorie leren
Begin je studie met het digitale theorieboek voor de auto. Het theorieboek bestaat uit de 25 CBR hoofdstukken (hoofdstuk I mist) elk afgesloten door een toets. Je kunt de toets slechts één keer maken. In dit onderdeel kun je de complete verkeerstheorie leren. De theorie is onderverdeeld in 25 hoofdstukken, elk afgesloten met een toets. Je kunt pas naar het volgende hoofdstuk als je de toets van het vorige hoofdstuk met goed gevolg hebt afgelegd. Klik op het hoofdstuk om te gaan oefenen.

Hoe goed ben jij?

Doe de theorie test!

Met onderstaande code kun je je theoriekennis testen.

Klik op het logo van iTheorie en login bij itheorie.nl met de volgende code: 5TUN3PA

itheorie

Veel succes met de test!